جهت تماس با ما اینجا کلیک کنید  ( یا به 09120035133 پیامک بدید )

مبلغ حق الثبت برند در سال 1403

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مبلغ حق الثبت برند در سال 1403 با توجه به اینکه برند به نام شرکت ( حقوقی ) باشد یا شخص ( حقیقی ) و با توجه به پارامترهای دیگر مثل : تعداد طبقات درخواستی ، تعداد شرکا و مالکین و ... متفاوت است ، هرساله مبلغ حق الثبت برند یک افزایش 20% درصدی را تجربه می کند ولی از اول آبان 1403 ، کلیه هزینه های دولتی ثبت در سامانه مالکیت معنوی افزایش چشمگیر 10 تا 30 برابری داشته و بنابراین مبلغ حق الثبت برند برای اشخاص حقوقی به نسبت انتخاب طبقات بیشتر برای ثبت و تعداد شرکا یا مالکین برند از حداقل 5 میلیون تومان و برای اشخاص حقیقی از حداقل 2 میلیون تومان شروع می شود .

یادآور می شود که حق الثبت یک گام قبل از گام نهایی شدن ثبت برند است و پس از اینکه آگهی دوم ثبت علامت در روزنامه رسمی کشور به چاپ رسید و گواهی برند صادر گردید ، برند ثبت نهایی شده است ، موارد بسیاری از برند ها که اعتراض میخورند و رد می شوند دقیقا در یک مرحله قبل از پرداخت حق الثبت این اتفاق را تجربه می کنند ، پیشنهاد می شود برای ثبت برند خود با مجموعه ای منظم و توانمند و با تجربه و متخصص ، همکاری لازم را داشته باشید تا صرفا برای دیر پرداخت کردن حق الثبت و خوردن اعتراض و ... روند ثبت برندتان به تعویق نیوفتد .

برای انجام صفر تا صد ثبت برند و یا مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید

09120045244

آخرین ویرایش در دوشنبه, 24 دی 1403 10:48
نظرات (3)
This comment was minimized by the moderator on the site
کل هزینه ثبت نام یالوگوی کترینگ (غذابیرون بر)چقدره؟متشکرم
This comment was minimized by the moderator on the site
من زمان پرداخت حق الثبت برندم گذشته حالا باید چکار کنم ؟ یعنی باید همه مراحل ثبت و از اول انجام بدم؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید
This comment was minimized by the moderator on the site
سمیه اکبری عزیز بایستی پرونده شما از چند جهت مثل تایمی که از انقضای مهلت گذشته و ... بررسی شود در صورتی که کمتر از یک ماه باشد امکان درخواست استمهال وجود دارد - برای اطلاعات بیشتر و انجام کار با ما تماس بگیرید .
هیچ نظری در اینجا وجود ندارد
سوال یا نظر خود را بنویسید
Posting as Guest
×
0  کاراکتر ها
Suggested Locations